Lageråtervinningsbar plastpallett

Lageråtervinningsbar plastpallett

Produktnamn: Återvinningsbart plastpalltyp Inmatningstyp: 4-vägsstil: Enkeltvänd Märke: Upplysande Modellnummer: ENL-1210CW-D Dimension: 1200 * 1000 * 150mm Statisk belastning: 6t Dynamisk belastning: 1.5t Rackbelastning: 1,5 t Vikt: 22 kg Certifikat: ISO / SGS Användning: lagerhållare Användning Logo: Gratis silkeutskrift eller ...

chatta nu

Produktinformation

Produktnamn: Paketåtervinningsbart plastpallpris

Typ av inträde: 4-vägs

Stil: Single Faced

Märke: Upplysande

Modellnummer: ENL-1210CW-D

Dimension: 1200 * 1000 * 150mm

Statisk belastning: 6t

Dynamisk belastning: 1.5t Rackbelastning: 1.5t

Vikt: 22 kg

Certifikat: ISO / SGS

Användning: lagerhyllanvändning

Logo: Gratis silkeutskrift eller präglad


Plastpallen har en konstant obelastad vikt, är robusta och slitstarka, med metallförstärkning, är särskilt robusta och lämpliga för användning vid höglagerhyllor.


Fördelar med plastpallar Cver träpallar

  • Long Life och High Quality

Plastpallar imponerar med sin formstabilitet och lång livslängd. Avfall och brott, som är vardagliga händelser med träpallar, är inte ett problem med plast. Exakta mätningar och mönster ger en hög grad av stabilitet i processen. Dessutom kan de anpassas för automatiserade lagrings- och plockningssystem.

  • Låg vikt och Nestability

En stor fördel med plastpallar är deras låga tjockvikt. Detta är en stor lättnad för personalen, särskilt i områden där tomma pallar måste flyttas och staplas för hand. De sparar också på kostnader, bränsle och CO2 i transit. Nestabla pallar tar dessutom upp mindre lagringsutrymme och minskar lagerkostnaderna.

  • Hygienisk och lätt att rengöra

Efter att de har cirkulerat på ett tag blir träpallar smutsiga och svåra att rengöra. Plastpallar är helt olika: De sticker ut på grund av sina robusta och skadedjurfria ytor som lätt kan rengöras. Dessutom kan de inte integreras i hygienisk produktion och förpackningsprocesser utan problem.


Ett par:Vikbar plast Bulk Container Nästa:Lätta plastplast

Förfrågning