Dubbelrum inför stil tung plikt plast pall europall för euro pall

Dubbelrum inför stil tung plikt plast pall europall för euro pall

1.size:1200x1200x150mm2.Weight:24kg3.1x20gp:96pcs, 1x40hq:310pcs

chatta nu

Produktinformation

Dubbelrum inför stil tung plikt plast pall europall för euro pall

Produktbeskrivning

375号1212双面网格.jpg

Typ

Ventilerad däck

Stil

Dubbla inför

Material

HDPE

gaffeltruck

Okej

handlift

Okej

Dimension(mm)

Ladda Capacity(KGS)

Antal behållare

L

W

H

Dynamiska

Statisk

Inredningar

20' GP

40' GP

40' HQ

1200

1200

150

1.5T

6T

0,7-1.2T

96 St

/

310 St

焊接双面网格 绿色.jpg

Den plast pallen kan vara otroligt segt, hantering av tusentals kilo i vikt med vårt stöd och distribution modeller. Vi har standard modeller av plastpallar som fungerar med gaffeltruck, inredningar, eller lastpall skivspelare kanske. Materialet är mycket motståndskraftigt mot någon form av korrosion eller förfall. Det kan användas för alla typer av bra från livsmedelskvalitet till medicinsk tafatt eller fet. Det är lätt att rengöra efter användning och kommer inte att tillåta något material att förstöra det eller bets det. Plastpallar tål brand samt att skydda lagerstället. Styrka och hållbarhet ändras inte när du byta över från trä till plastpallar.

Eftersom dessa plastpallar kan enkelt arbeta med någon typ av lastpall system, kan de enkelt integrera med maskiner du har nu. Du har inte längre att ständigt byta träpallar som går sönder eller slits ner. Plastpallar är bara så kunna utföra samma uppgifter utan någon sjuk verkningen till materialet. Ingen splittra, bränning eller lukt kommer att påverka dessa pallar.

Söka igenom alternativ och varianter erbjuder vi att hitta rätt en för ditt företag. Det är viktigt att veta vilken typ av material du lagrar och vikter du behöver plats för att välja rätt typ. Om du har några frågor eller funderingar, kan den erfarna personalen här svara på alla frågor du har.

Lastning:


Företag introduktion:

Enlightening pall Industry Co., Ltd är en omfattande stora plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen verksamt i plast vikbar box\binscarte\turnover box\basket\pallet leverans och produktion som en av högteknologiska företaget och inrätta kontor i Hong Kong och inland. För närvarande marknadsföring bolagets nätverkstäckning hemma och utomlands, till exempel Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. Utmärkt och effektiv service att vinna majoriteten av kunder stöd och förtroende. Vår filosofi är: kvalitet strävar för överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används allmänt i petrokemiska, kemiska, öl, dryck, mat, läkemedel, tobak, tråd och kabel, och många andra branscher. Som helst, är vi angelägna om att samarbeta med dig uppriktigt, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikbranschen att ge bättre service.

Kontakta oss fritt om du har några frågor om våra plast pall

Ett par:Högkvalitativ Full Perimeter Återanvändbar Pallett Nästa:1200 x 1000 tunga hela omkretsen bas plast pall leverantör

Förfrågning