Rackmonterbar HDPE gjorde plastpallar för lager lagring

Rackmonterbar HDPE gjorde plastpallar för lager lagring

Pall, pall mögel tillverkare / leverantör i Kina, som erbjuder rackmonterbar pallar, ljus-vikt pall (LT-1210), Lightweight pall (LT-1008) och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

Produkt detalj

Typ:

Ventilerad däck

Stil

Enda inför

Material:

HDPE

gaffeltruck

Okej

handlift

Okej

Dimension(mm)

Ladda Capacity(KGS)

Antal behållare

L

W

H

Dynamiska

Statisk

Inredningar

20' GP

40' GP

40' HQ

1200

1000

150

1-1, 5T

4-6T

0,5-1.2T

214

/

508

Grundläggande information

  • Modell NO.:ENL-1210

Produktbeskrivning
Vi är professionella pallar manufatory, detta är vårt hetaste pallar! Tveka inte att skicka oss dina frågor och vi kommer gärna att svara på alla frågor du har.

Storlek: 1200 * 1000 * 150 mm
Lastkapacitet: dynamisk: 1.5T statisk: 6T Rack: 1T
Material: HDPE
Hankjack inträde: Fyra-vägs

Kvantitet av HC behållare 40': 508pcs


Information om företaget

Enlightening pall Industry Co., Ltd är en omfattande stora plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen verksamt i plast vikbar box\binscarte\turnover box\basket\pallet leverans och produktion som en av högteknologiska företaget och inrätta kontor i Hong Kong och inland.

För närvarande marknadsföring bolagets nätverkstäckning hemma och utomlands, till exempel Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. Utmärkt och effektiv service att vinna majoriteten av kunder stöd och förtroende. Vår filosofi är: kvalitet strävar för överlevnad, rykte och varumärke.

Våra produkter används allmänt i petrokemiska, kemiska, öl, dryck, mat, läkemedel, tobak, tråd och kabel, och många andra branscher.

Som helst, är vi angelägna om att samarbeta med dig uppriktigt, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikbranschen att ge bättre service.


Certifiering

Ett par:1200 * 1000 * 150mm Heavy Duty 3 Runners Open Deck Rackerbar plastpallett Nästa:4-vägs post typ plast pall för lagerställe rack användning

Förfrågning