4-vägs post typ plast pall för lagerställe rack användning

4-vägs post typ plast pall för lagerställe rack användning

Pall, pall mögel tillverkare / leverantör i Kina, erbjuder rackmonterbar pallar (LT-1210B5), ljus-vikt pall (LT-1208), Lightweight pall (LT-1008) och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

Produkt detalj

Typ:

Ventilerad däck

Stil

Enda inför

Material:

HDPE

gaffeltruck

Okej

handlift

Okej

Dimension(mm)

Ladda Capacity(KGS)

Antal behållare

L

W

H

Dynamiska

Statisk

Inredningar

20' GP

40' GP

40' HQ

1200

1000

150

1-1, 5T

4-6T

0,5-1.2T

214

/

508

Produktens funktioner

Plastpallar är ofta gjorda av nya HDPE. De är oftast extremt tålig, varar hundra resor eller mer, och motstå vittring, röta, kemikalier och korrosion. Fördelarna av plastpallar över trä pallar är förmågan att saneras enkelt, motstånd mot lukt, brand motståndskraft, längre livslängd, hållbarhet och bättre produktskydd, icke-splittra och lättare vikt, vilket sparar på transport-och arbetskostnader och göra dem säkrare och miljövänligare. De stack ofta. Plastpallar undantas genom inspektion för biosäkerhet oro och sanera lätt för internationell sjöfart. HDPE är immuna mot de flesta syror och giftiga kemikalier rengöra från dem lättare.

Plastpallar produceras och används flitigt i USA och Europa, sporrade av antagandet av ISPM 15. En fullständig jämförelse av trä vs plast kan göras genom en livscykelanalys. Plastpallar kan kosta 10 gånger så mycket som lövträ pallar och ännu dyrare jämfört med billiga avvaras barrved pallar.

RFID-chips kan formas i pallarna att övervaka platser och spåra inventering. Denna enda inför stil pall med 3 löpare är imponerande för sin användning enligt inredningar. Tack vare effektiv design av lastpallarna bär de upp till 1200 kg i höga ställningar. Exakta mått och design öka processtillförlitlighet i racking system.

Information om företaget

Enlightening pall Industry Co., Ltd är en omfattande stora plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen verksamt i plast vikbar box\binscarte\turnover box\basket\pallet leverans och produktion som en av högteknologiska företaget och inrätta kontor i Hong Kong och inland.

För närvarande marknadsföring bolagets nätverkstäckning hemma och utomlands, till exempel Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. Utmärkt och effektiv service att vinna majoriteten av kunder stöd och förtroende. Vår filosofi är: kvalitet strävar för överlevnad, rykte och varumärke.

Våra produkter används allmänt i petrokemiska, kemiska, öl, dryck, mat, läkemedel, tobak, tråd och kabel, och många andra branscher.

Som helst, är vi angelägna om att samarbeta med dig uppriktigt, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikbranschen att ge bättre service.

Certifiering

Ett par:Rackmonterbar HDPE gjorde plastpallar för lager lagring Nästa:HDPE lagerplattformade plastpallar

Förfrågning