4-vägs posten skriver hela omkretsen plast pall mer lager pall

4-vägs posten skriver hela omkretsen plast pall mer lager pall

1.size:1200x1000x150mm2.Weight:10.45kg3.1x20gp:150pcs, 1x40hq:370pcs

chatta nu

Produktinformation

1.size:1200x1000x150mm

2.Weight:10.45 kg

3.1x20gp:150pcs, 1x40hq:370pcs


ENLIGHTENING lastpall är en erfaren 1210 hela omkretsen pall leverantör bland de världen berömda 1210 hela omkretsen pall tillverkarna, som kan erbjuda dig heta försäljning och billiga 1210 hela omkretsen pall grossisttjänst. Välkommen för att beställa våra produkter till lågt pris med vår fabrik.

Grundläggande information

Modell nr: SWE-1210TW

Material: HDPE

Lastkapacitet: 4t statisk belastning/1t dynamisk belastning

Stil: Singel inför plast pall

Ursprung: Kina

Typ: Ventilerade pallar

Storlek:1200x1000x150mm

Typ: 4-vägs

Isolering: antistatisk

Specifikation: SGSandISO

HS-kod: 3923900000

SpecifikationL1200 * W1000 * H150mm
MaterialNy HDPE plast
Kapacitet1T ~ 4t
Netto vikt10.45kg
Stålrör7 stål vid de flesta
FärgAnnan färg kan vara tillgänglig
CertifieringISO9001:14001andSGS
MOQ10 stycken
LastningshamnenShanghai, Qingdao, Ningbo
TransportVälj olika sätt refererar till kvantiteten eller yttrandet från handel företag
Leveransinom 15 dagar efter att vi får insättning, beror mycket på kvantiteten din beställning.
Vi lovar leverans i tid
PackningPackning enligt dina önskemål
ProverVi kommer att ge gratisprover, du behöver bara betala frakten
AnmärkningVänligen ge oss följande information i detaljer när du beställer du
(1) fullständiga uppgifter om storlek L * B * H;
(2) hur många bitar du vill;
(3) ritning (om tillgängligt) .och OEM design är välkomna

Produktbeskrivning

Den plast pallen kan vara otroligt segt, hantering av tusentals kilo i vikt med vårt stöd och distribution modeller. Vi har standard modeller av plastpallar som fungerar med gaffeltruck, inredningar, eller lastpall skivspelare kanske. Materialet är mycket motståndskraftigt mot någon form av korrosion eller förfall. Det kan användas för alla typer av bra från livsmedelskvalitet till medicinsk tafatt eller fet. Det är lätt att rengöra efter användning och kommer inte att tillåta något material att förstöra det eller bets det. Plastpallar tål brand samt att skydda lagerstället. Styrka och hållbarhet ändras inte när du byta över från trä till plastpallar. Eftersom dessa plastpallar kan enkelt arbeta med någon typ av lastpall system, kan de enkelt integrera med maskiner du har nu. Du har inte längre att ständigt byta träpallar som går sönder eller slits ner. Plastpallar är bara så kunna utföra samma uppgifter utan någon sjuk verkningen till materialet. Ingen splittra, bränning eller lukt kommer att påverka dessa pallar. Söka igenom alternativ och varianter erbjuder vi att hitta rätt en för ditt företag. Det är viktigt att veta vilken typ av material du lagrar och vikter du behöver plats för att välja rätt typ. Om du har några frågor eller funderingar, kan den erfarna personalen här svara på alla frågor du har.

Information om företaget

Qingdao upplysande elektromekaniska Co., Ltd är en omfattande stora plast produkter-produktionoch drift av företag. Huvudsakligen bedriver plast vikbar box\bins\ carte\turnover box\basket\pall med leverans och produktion som en av de högteknologiska företag, och Ställ in kontor i Hong Kongoch inland. För närvarande marknadsföring bolagets nätverkstäckning hemma och utomlands, somAustralien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. Utmärkt och effektiv service till

vinna majoriteten av kunder stöd och förtroende. Vår filosofi är: kvalitet strävar efter denöverlevnad, anseende och varumärke. Våra produkter används allmänt i petrokemiska, kemiska, öl, drycker,livsmedel, läkemedel, tobak, tråd och kabel och många andra branscher. Som helst, är vi ivriga attsamarbeta med er uppriktigt, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinaslogistikbranschen att ge bättre service.

Kontakta oss freey om det finns några frågor om våra plast pall

Ett par:1210 hållbara logistiska plast pall/plast pall pris Nästa:1111 tre medar HDPE fyra sätt posten skriver inredningar plast pall

Förfrågning