Kraftig dubbelsidigt plastpallstack för väskor

Kraftig dubbelsidigt plastpallstack för väskor

Dubbelsidig plastpallstack för väskor 1412SW-B dubbelsidig pallpall har konstruerats som en riktig allroundare som erbjuder hög prestanda. Det är universellt tillämpligt i slutna kretsar, produktionsanläggningar och godsfördelning. Dessutom används vida för stapling, till exempel påsar ...

chatta nu

Produktinformation


heavy duty plastpallstack för väskor


1210SW-B_01.jpg


1412SW-B dubbel sidpall har konstruerats som en riktig allroundare som erbjuder hög prestanda. Det är universellt tillämpligt i slutna kretsar, produktionsanläggningar och godsfördelning. Dessutom används vida för stapling, till exempel påsar stapling, box stapling och så vidare. Den höga slaghållfastheten hos denna plastpall minskar signifikant risken för skador vid sådan otillbörlig hantering och förlänger därigenom livslängden. Det är lätt att rengöra efter användning och används främst för lagerstapling med hög belastning.


Typ:

Ventilerad däck

Stil

Dubbel möte

Material:

PP

F gaffeltruck

4   W ay E ntry

H och lyft

N / A

Dimension (mm)

Lastkapacitet (KGS)

QTY / behållare

L

W

H

vikt

Dynamisk

Static lo a d

20 GP

40'GP

40'HQ

1400

1200

150

25kgs

2 T

6 T

115pcs

/

272pcs


Dubbelsidig plastpallfördel


1210SW-B_03.jpg


dubbelsidig plastpallapplikation:


Dubbelpaletten är en utmärkt lösning för tunga laster. Den robusta konstruktionen gör pallen motståndskraftig och kan transportera laster upp till 2000 kg under transporten och upp till 6000 kg i statisk lagring. Denna högpresterande pall är också idealisk för transport, förvaring och stapling av stora väskor, som salt, socker, cement, mjölväskor mm.

1210SW-B_14.jpg

ENLIGHTENING PALLET är en erfaren kraftig dubbelsidig plastpallstapel för påsar leverantör bland den världsberömda kraftiga dubbelsidiga plastpallstacken för väskor tillverkare, som kan erbjuda dig snygg försäljning och billiga tunga dubbelsidiga plastpallar för grossistförsäljning av väskor. Välkommen att beställa våra produkter till lågt pris med vår fabrik.
Ett par:1400 * 1200 plastpall med dubbeldäck Nästa:Stapla påsar plastpall

Förfrågning