Tung hopfällbar plastpallbox

Tung hopfällbar plastpallbox

Typ: hopfällbar plastpallbox Skala: Tung kapacitet: 800L Storlek: 1200 * 1000 * 975mm Material: Plast, HDPE, PP Vikt: 66 kg Dynamisk belastning: 1t Statisk belastning: 4t Användning: Pulverprodukter, Jordbruksprodukter Inmatningstyp: 4- väggdörr: Half Drop Front & Sides Style: hopfällbar plastpallbox Produkt ...

chatta nu

Produktinformation

Typ: hopfällbar plastpallbox

Skala: Heavy Duty

Kapacitet: 800L

Storlek: 1200 * 1000 * 975mm

Material: Plast, HDPE, PP

Vikt: 66kg

Dynamisk belastning: 1t

Statisk belastning: 4t

Användning: Pulverprodukter, jordbruksprodukter

Ingångstyp: 4-vägs

Dörr: Half Drop Front & Sides

Stil: hopfällbar plastpallbox

Produktnamn: Stabil stapelbar plastpallbox för tung industri

photobank (3)_副本

-Material: HDPE


-Dynamisk belastning 1000 kg, statisk belastning 4000 kg för engångsbruk


-500 kg belastning i stapling, 4 över 1 i statisk och 1 över 1 i dynamisk


- Fyravägsinträde


-Dropdörr finns på båda sidor


detail pics

Lång livslängd och hög kvalitet

Plastpallar imponerar med sin formstabilitet och livslängd. Avfall och brott, som är vardagliga händelser med träpallar, är inte ett problem med plast. Exakta mätningar och konstruktioner skapar en hög grad av stabilitet i processen. Dessutom kan de anpassas för automatiserade lagrings- och plockningssystem.


Ekonomisk effektivitet

Engångskostnaderna för anskaffning av plastpallar är höga jämfört med träpallar. Men de följdkostnader som utvecklas längs logistikförsörjningskedjan är betydligt lägre. Nestabilitet, minskningen av rengöringskostnaderna, minskningen av produktbrott på grund av pallskador, minskningen av omförpackningskostnader eller onödig mekanisk driftstopp och problemfri bortskaffning - allt bidrar till plastens enorma kostnadsfördel i modern logistik. Dessutom behåller plastpallar sitt materialvärde i slutet av sin livslängd: De är 100% återvinningsbara och kan förvandlas till nya pallar.

289EE4FB2F77196A04E3E397F6B9A60B_500_0_max_jpg_副本


Upplysningspallett är en erfaren leverantör av tung lastbar hopfällbar plastpall bland de världsberömda tillverkarna av lastplastpallboxar som kan erbjuda dig varm försäljning och billiga grossisttjänster av plastpallbox. Välkommen att beställa våra produkter till lågt pris hos vår fabrik.
Ett par:Blåsgjutning av plastpall med 9 fot Nästa:Euro Mesh Nine Feet Plastic Pallet

Förfrågning