Blå tunga Food Grade hygienisk plast europall

Blå tunga Food Grade hygienisk plast europall

1.size:1200x800x150mm2.Weight:15.5kg3.Dynamic belastning: 2 ton, staic belastning: 6 ton 4 .1x20gp: 210pcs, 1x40hq:506pcs

chatta nu

Produktinformation

1.size:1200x800x150mm

2.Weight:15.5 kg

3. dynamisk belastning: 2 ton, staic belastning: 6 ton

4.1x20gp:210PCS, 1x40hq:506pcs


ENLIGHTENING lastpall är en erfaren 1208 mat använda lastpall leverantör bland de världen berömda 1208 användning pall livsmedelsproducenterna, som kan erbjuda dig heta försäljning och billiga 1208 livsmedel använda lastpall grossisttjänst. Välkommen för att beställa våra produkter till lågt pris med vår fabrik.


Grundläggande information

Modell nr: SWE-1208CP

Material: HDPE

Lastkapacitet: 4-6t statisk belastning/1t ~ 1.5T dynamisk belastning/1-1, 5t inredningar belastning

Stil: Singel inför 3 medar mat Använd plast pall

Ursprung: Kina

Typ: Ventilerade pallar

Storlek: 1200 * 1800 * 150

Typ: 4-vägs

Isolering: antistatisk

Specifikation: SGSandISO

HS-kod: 3923900000

SpecifikationL1200 * W800 * H150mm
MaterialNy HDPE plast
Kapacitet1.5T ~ 6t
Netto vikt15.5kg
Stålrör5 stål vid de flesta
FärgAnnan färg kan vara tillgänglig
CertifieringISO9001:14001andSGS
MOQ10 stycken
LastningshamnenShanghai, Qingdao, Ningbo
TransportVälj olika sätt refererar till kvantiteten eller yttrandet från handel företag
Leveransinom 15 dagar efter att vi får insättning, beror mycket på kvantiteten din beställning.
Vi lovar leverans i tid
PackningPackning enligt dina önskemål
ProverVi kommer att ge gratisprover, du behöver bara betala frakten
AnmärkningVänligen ge oss följande information i detaljer när du beställer du
(1) fullständiga uppgifter om storlek L * B * H;
(2) hur många bitar du vill;
(3) ritning (om tillgängligt) .och OEM design är välkomna

Produktbeskrivning


Mat användning plast lastpallen är alternativ som vi är särskilt entusiastiska över. Vi tror att ditt företag kommer att älska den styrka och stöd dessa pallar erbjuder. Den plast pallen kan vara otroligt segt, hantering av tusentals kilo i vikt med vårt stöd och distribution modeller. Vi har standard modeller av plastpallar som fungerar med gaffeltruck, inredningar, eller lastpall skivspelare kanske. Materialet är mycket motståndskraftigt mot någon form av korrosion eller förfall. Det kan användas för alla typer av bra från livsmedelskvalitet till medicinsk tafatt eller fet. Det är lätt att rengöra efter användning och kommer inte att tillåta något material att förstöra det eller bets det. Plastpallar tål brand samt att skydda lagerstället. Styrka och hållbarhet ändras inte när du byta över från trä till plastpallar. Eftersom dessa plastpallar kan enkelt arbeta med någon typ av lastpall system, kan de enkelt integrera med maskiner du har nu. Du har inte längre att ständigt byta träpallar som går sönder eller slits ner. Plastpallar är bara så kunna utföra samma uppgifter utan någon sjuk verkningen till materialet. Ingen splittra, bränning eller lukt kommer att påverka dessa pallar. Söka igenom alternativ och varianter erbjuder vi att hitta rätt en för ditt företag. Det är viktigt att veta vilken typ av material du lagrar och vikter du behöver plats för att välja rätt typ. Om du har några frågor eller funderingar, kan den erfarna personalen här svara på alla frågor du har.


Information om företaget

Enlightening pall Industry Co., Ltd är en omfattande stora plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen verksamt i plast vikbar box\binscarte\turnover box\basket\pallet leverans och produktion som en av högteknologiska företaget och inrätta kontor i Hong Kong och inland. För närvarande marknadsföring bolagets nätverkstäckning hemma och utomlands, till exempel Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. Utmärkt och effektiv service att vinna majoriteten av kunder stöd och förtroende. Vår filosofi är: kvalitet strävar för överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används allmänt i petrokemiska, kemiska, öl, dryck, mat, läkemedel, tobak, tråd och kabel, och många andra branscher. Som helst, är vi angelägna om att samarbeta med dig uppriktigt, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikbranschen att ge bättre service.

Kontakta oss fritt om du har några frågor om våra plast pallEtt par:Plastförpackningspallett Fast däck Hållbar förvaring Plastpallhygienisk pallett Nästa:Nej

Förfrågning