Plastförpackningspallett Fast däck Hållbar förvaring Plastpallhygienisk pallett

Plastförpackningspallett Fast däck Hållbar förvaring Plastpallhygienisk pallett

1.size: 1200x1200x150mm2.weight: 18kg3.1x20gp: 170pcs, 1x40hq: 410pcs

chatta nu

Produktinformation

1.size: 1200x1200x150mm

2.weight: 18kg

3.1x20gp: 170pcs, 1x40hq: 410pcs


ENLIGHTENING PALLET är en erfaren 1212 livsmedelsleverantörspallleverantör bland de världsberömda 1212 livsmedelsbrukspalltillverkarna, som kan erbjuda dig varm försäljning och billig 1212 livsmedelspalltjänst. Välkommen att beställa våra produkter till lågt pris med vår fabrik.


Grundläggande information

Modell nr .: ENL-1212CP

Material: HDPE

Lastkapacitet: 4-6t Statisk belastning / 1t ~ 1,5t Dynamisk belastning / 1-1.5t rackbelastning

Stil: Enfärgad 3 skids matanvändning Plastpallett

Ursprung: Kina

Typ: Ventilerade pallar

Storlek: 1200 * 1200 * 150

Typ av inträde: 4-vägs

Isolering: Antistatisk

Specifikation: SGS & ISO

HS-kod: 3923900000

Specifikation L1200 * W1200 * H150mm
material Ny HDPE-plast
Kapacitet 1.5T ~ 6t
Nettovikt 18kg
Stålrör Högst 5 stycken
Färg Olika färger kan vara tillgängliga
certifiering ISO9001: 14001 & SGS
MOQ 10 st
Laddningsport Shanghai, Qingdao, Ningbo
Transport välj olika sätt hänvisar till kvantitet eller uppfattning av handelsföretag
Leverans inom 15 dagar efter att vi har fått inbetalning, beror mycket på vilken mängd din beställning är.
Vi lovar leverans i tid
Förpackning Förpackning enligt dina krav
prover Vi kommer att tillhandahålla gratis prover, du behöver bara betala frakten
Anmärkning Vänligen ge oss följande information i detaljer när du beställer
1) Fullständig information om storlek L * W * H;
2) Hur många bitar du vill ha;
3) Ritning (om tillgänglig). & OEM design är välkomna

Produktbeskrivning

Plastpallen är alternativ som vi är särskilt glada över. Vi tror att ditt företag kommer att älska styrkan och stödja dessa pallar erbjuder. Plastpallen kan vara otroligt robust och hantera tusentals kilo i vikt med våra support- och distributionsmodeller. Vi har standardmodeller av plastpallar som kommer att fungera med alla truckar, reoler eller pallplattor som du kan ha. Materialet är mycket motståndskraftigt mot någon form av korrosion eller förfall. Den kan användas för alla typer av bra från matkvalitet till medicinsk till besvärlig eller fet. Det är lätt att rengöra efter användning och tillåter inte material att förstöra det eller fläcka det. Plastpallar är också brandbeständiga för att hålla lageret säkert. Styrkan och hållbarheten förändras inte när du växlar från trä till plastpallar. Eftersom dessa plastpallar enkelt kan fungera med alla typer av pallsystem, kan de enkelt integreras med den maskin du har nu. Du behöver inte ständigt ersätta träpallar som går sönder eller sitter ner. Plastpallar har lika stor förmåga att utföra de samma uppgifterna utan att ha några negativa effekter på materialet. Ingen splintering, bränning eller lukt påverkar dessa pallar. Sök igenom alternativen och varianterna vi erbjuder för att hitta rätt för din verksamhet. Det är viktigt att veta vilken typ av material du ska lagra och vikterna du behöver för att kunna välja rätt typ. Om du har några frågor eller bekymmer kan den erfarna personalen besvara alla frågor du har.


Företagsinformation

Upplysande Pallet Industry Co, Ltd är en omfattande stor plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen engagerad i plastförpackning \ binscarte \ omsättningslåda \ korg \ pall av utbud och produktion som ett av de högteknologiska företagen, och inrätta kontor i Hong Kong och inlandet. För närvarande omfattar bolagets marknadsnätverk hemma och utomlands, såsom Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. utmärkt och effektiv service för att vinna majoriteten av kunderna stöd och förtroende. Vår filosofi är: att kvaliteten strävar efter överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används i stor utsträckning inom petrokemisk, kemisk, öl, drycker, mat, medicin, tobak, tråd och kabel och många andra industrier. När som helst, vi är angelägna om att samarbeta med er i uppriktighet, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikindustri för att ge bättre service.


Kontakta oss fritt om du har några frågor om vår plastpall

Ett par:1210 mat användning tunga solida däck rackmonterbar plast pall Nästa:Blå tunga Food Grade hygienisk plast europall

Förfrågning