3 löpare rackmonterbar plast pall

3 löpare rackmonterbar plast pall

Nestable pall, stapelbar pall, rackmonterbar pall tillverkare / leverantör i Kina, erbjuder plast pall - 3, Wheelie Bin (RXL - 50LB), plast pall och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

3 löpare rackmonterbar plast pall

Produktens funktioner

Tillverkade av jungfrulig högdensitetspolyeten för lång livslängd

Fyrvägs-posten erbjuder bekvämt all sidoingången, 2-vägs av gåvagn och 4-vägs av en gaffeltruck

Anti bild genomföringar att pallar glider av gafflarna

Innovativ design erbjuder väsentliga produktfunktioner i kapacitet och mångsidighet

Produktbeskrivning

De 3 löpare plast pall och kompaktlastare har kombinerat designelement på både en lastpall och en skid, som ger 4-vägs post för gaffel lastbilar (eller truckar) och 2-vägs posten för gaffelvagnar (eller pall uttagen) och den är tillverkad av polyeten för längre livslängd än de flesta pall trä , och har ett enhetligt stöd kapacitet 6000 kg. Det inkluderar anti bild genomföringar för att hålla pallar glider av gafflar och varandra under transporten, och är stapelbar för effektiv lagring.


Specifikationer

Modell nrSWE-1210CWD 3 löpare plast pall
Dimension1200 × 1000 × 150 mm
Vikt14,5 KG
Statisk belastning4000KG
Dynamisk belastning1000KG
Rackign belastning500KG
FärgStandard blå kan anpassas
CertifikatISO/SGS/FDA

Pallar används huvudsakligen för distribution och lagring av enskilda objekt (som kan vara av olika storlekar) kombineras till ett enhetligt storlek enhet laddar för effektivitet. Plastpallar vanligtvis väger mindre än träpallar, som kan hjälpa Spara på kostnader för transport och arbete när det används i bulk. Plastpallar används ofta för export, eftersom de är undantagna från internationella standarder för fytosanitära åtgärder nr 15 (ISPM 15) tester, som syftar till att minska frakt-relaterade spridningen av sjukdomar och insekter som kan negativt påverka växter och ekosystem.

Företaget Informtion


Enlightening pall Industry Co., Ltd är en omfattande stora plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen verksamt i plast vikbar box\binscarte\turnover box\basket\pallet leverans och produktion som en av högteknologiska företaget och inrätta kontor i Hong Kong och inland. För närvarande marknadsföring bolagets nätverkstäckning hemma och utomlands, till exempel Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. Utmärkt och effektiv service att vinna majoriteten av kunder stöd och förtroende. Vår filosofi är: kvalitet strävar för överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används allmänt i petrokemiska, kemiska, öl, dryck, mat, läkemedel, tobak, tråd och kabel, och många andra branscher. Som helst, är vi angelägna om att samarbeta med dig uppriktigt, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikbranschen att ge bättre service

Ett par:1210 hållbara logistiska plast pall/plast pall pris Nästa:Industriell användning sex löpare plast pall för Sälj

Förfrågning