Australien Standard Storlek Fångbar Stor Container

Australien Standard Storlek Fångbar Stor Container

Australien standardstorlek hopfällbar stor behållare De hopfällbara stora behållarna (askar) passar den australiensiska standarden (1162mmx1162mm) med fram- och bakluckor, bekväma handtag och extrahanteringsskydd som gör dem till ett utmärkt val för lagring, transport och ...

chatta nu

Produktinformation

Australien standard storlek hopfällbar stor container


De hopfällbara stora behållarna (påsar) passar den australiensiska standarden (1162mmx1162mm) med fram- och bakluckor, bekväma handtag och extrahanteringsfunktioner som gör dem till ett utmärkt val för lagring, transport och distribution av varor, särskilt frukt, grönsaker och kött, i Australien.


$ C @ A} DP}} M6QA)% 8QS1BVYS.png

Material: 100% HDPE
Vikt: 49kg
Dyanmic belastning 1000kg, statisk belastning 4000kg i engångsbruk
Stackalbe i termiska temperaturer från -40 ° C till + 70 ° C
Gaffeltruck 4 sätt och lämplig för mekanisk truck och manuellt hydrauliskt fordon
Till stor del används för frukt och grönsaker och andra jordbruksprodukter

1.Material

Den kraftiga stapelbara plastpallen är tillverkad av HDPE, och HDPE-materialet har bra värmebeständighet och kallt motstånd, god kemisk stabilitet, hög styvhet och seghet. Det är ett av de bästa materialen för att göra plastlåda.

1.png


2.REMOVABLE SIDE PLASTE & COLLAPSIBLE

Australiens standardpalllåda har utformats för insamling, behandling, bearbetning och förvaring av färsk grönsak. Den stora volymen, hygienkvalitet, lätt att ta sig ut från sidorna som sväller som den avtagbara sidoplattan gör behållarna det bästa valet för denna bransch.


2.png


3. SKRIVAD LID

Obs: Finns i standardstorlekar och anpassade för att uppfylla ditt exakta krav.


3.png


4.FÖR VÄGEN INGÅNG

Fyra sätts ingång och lämplig för mekanisk gaffeltruck och manuellt hydrauliskt fordon och erbjuder enastående mekanisk prestanda: Dynamisk belastning 1000 kg, statisk last 4000 kg enkel pallbox.


4.png


5.STACKABLE

Basförstärkningsribben och sidoväggar kopplade till kolumnhörnstolpar. Låt säkert stapla upp till sex höga med en total belastning på 4tons. Och de är staplingsbara och hopfällbara, lätt för returtransport.


5.png


PRODUKTANSÖKNING

FaAgriculture och särskilt frukt och grönsaker, odling och bearbetning är ett mycket krävande företag. Det kräver förpackning med hög effektivitet, styrka och motståndskraft mot hård miljö. Packaging måste också bevara färskhet och kvalitet på produkter från fält till mataffärshylla. Vår standardpallbox från Australien uppfyller perfekt specifika behov för slutanvändning.


usage.png

ENLIGHTENING PALLET är en erfaren australiens standard storlek hopfällbar stor container leverantör bland de världsberömda australiens standard storlek hopfällbara stora container tillverkare, som kan erbjuda dig snygg försäljning och billiga australiens standard storlek hopfällbar stor container grossist service. Välkommen att beställa våra produkter till lågt pris med vår fabrik.
Ett par:1412 stor lastpall i mjölkvarn Nästa:Heavy Duty Double Deck pall för Molino Harinero

Förfrågning