Almacenamiento De La Harina Utilice Una Plataforma De Plástico De Dos Pisos

Almacenamiento De La Harina Utilice Una Plataforma De Plástico De Dos Pisos

La palettea de doble lado har sido dise? Ada como un värdero todo terreno que avrece un alto rendimiento. E-posten är en universell och en rad olika produkter, som tillverkas och distribueras av bienes. Om du vill se till att du använder dem, kommer du att få hjälp med att skriva om dem, etc. Om du inte har några konsekvenser, kan du göra det enklare att minska betydelsen av dina problem, eftersom du inte kan hantera det, och du kan förlänga det. Ännu en del av limpiar después de suo uso y se utiliza principe para apilar almacenes con alta carga.

chatta nu

Produktinformation

Almacenamiento de la harina Utilice av plataforma de plástico de dos pisos

015

storlek
1400x1200x150mm vikt 27.5kg
material HDPE / PP lastkapacitet

statisk belastning 6t,
dynamisk belastning 2t

belastningsantal

105pcs / 20GP
272pcs / 40HQ

Inträde 4-vägs ingång för gaffeltruck


El palett av dubbla kara har en sjuktillverkning som kan användas för att uppnå en otrolig räckvidd. E-posten är en universell och en rad olika produkter, som tillverkas och distribueras av bienes. Om du vill se till att du använder dem, kommer du att få hjälp med att skriva om dem, etc. Om du inte har några konsekvenser, kan du göra det enklare att minska betydelsen av dina problem, eftersom du inte kan hantera det, och du kan förlänga det. Ännu en del av limpiar después de suo uso y se utiliza principe para apilar almacenes con alta carga.

1. Fuerte resistencia al impacto y durabilidad, amplio rango de aplicación de temperatura.

2. Aspecto higiénico y bueno; Fibre de limpiar, desinfektör och sekar; amigable con el medio ambiente.

3. Men det är inte så mycket, men det är inte så mycket som möjligt.


156

La Paloma de Doble Cara es una excelente solución para cargas pesadas. Det är mycket robust att ha en bil som är resistent mot alla bilar och transporterar högst 2000 kg transport, vilket motsvarar högst 6000 kg. Esta paleta de alto rendimiento también es idealisk för transport, almacenar y apilar bolsas grandes, como sal, azúcar, cemento, bolsas de harina, etc.

023

ENLIGHTENING PALLET är en erfaren och pålitlig leverantör av plattformar för de flesta leverantörer bland de världsberömda tillverkarna av de senaste tillverkarna, som kan erbjuda dig snygga och billiga lösningar. plataforma de plástico de dos pisos grossisttjänsten. Välkommen att beställa våra produkter till lågt pris med vår fabrik.
Ett par:1400x1200x150mm Stacking Använd plastpallett-chilenska kund Nästa:Shuttle rack använder inredningar pall

Förfrågning