1200 * 1000 * 150mm plastpallett med 3 löpare, öppet däck

1200 * 1000 * 150mm plastpallett med 3 löpare, öppet däck

Pallets, plastpallett, plastbehållare tillverkare / leverantör i Kina, erbjuder 1200 * 1000 * 150 mm plastpallett med 3 löpare, öppet däck, 1200 * 1000 * 810 mm plastkollapsbara behållare, plastpallett med 9 fötter, fred, häst och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

1200 * 1000 * 150mm plastpallett med 3 löpare, öppet däck

Produktbeskrivning

Typ:

Ventilerad däck

Stil

Singel inför

Material

HDPE

gaffeltruck

ok

handlift

ok

Dimension (mm)

Lastkapacitet (KGS)

QTY / behållare

L

W

H

Dynamisk

Statisk

inredningar

20 GP

40'GP

40'HQ

1200

1000

150

1-1.5T

4-6T

0.7-1.2T

214 st

/

508 st

Plastpall med 3 löpare är speciellt avsedd att användas i hyllställ. De kan lätt hittas i lager och leveranscentra i landet. Problemet är att trots att de är mångsidiga har trävarianterna en tendens att ruttna eller försämras över tiden. Plastpallen är alternativ som vi är särskilt glada över. Vi tror att ditt företag kommer att älska styrkan och stödja dessa pallar erbjuder.

Plastpallen kan vara otroligt robust och hantera tusentals kilo i vikt med våra support- och distributionsmodeller. Vi har standardmodeller av plastpallar som kommer att fungera med alla truckar, reoler eller pallplattor som du kan ha. Materialet är mycket motståndskraftigt mot någon form av korrosion eller förfall. Den kan användas för alla typer av bra från matkvalitet till medicinsk till besvärlig eller fet. Det är lätt att rengöra efter användning och tillåter inte material att förstöra det eller fläcka det. Plastpallar är också brandbeständiga för att hålla lageret säkert. Styrkan och hållbarheten förändras inte när du byter över från trä till plastpallar.

Eftersom dessa plastpallar enkelt kan fungera med alla typer av pallsystem, kan de enkelt integreras med den maskin du har nu. Du behöver inte ständigt ersätta träpallar som går sönder eller sitter ner. Plastpallar är lika förmåga att utföra samma uppgifter utan att de har några negativa effekter på materialet. Ingen splintring, bränning eller lukt påverkar dessa pallar.

Sök igenom alternativen och varianterna vi erbjuder för att hitta rätt för din verksamhet. Det är viktigt att veta vilken typ av material du ska lagra och vikterna du behöver för att kunna välja rätt typ. Om du har några frågor eller bekymmer kan den erfarna personalen besvara alla frågor du har.

Företagets infornation

Upplysande Plastic Pallet Industry Co, Ltd specialiserat på att producera flera typer av plastprodukter. Det täcker ett område på 750 000 kvm. Det är ett ISO9001 / SGS certifierat företag och alla produkter uppfyller nödvändiga ASTM teststandarder.

De viktigaste produkterna inklusive,

Del 1 - Industriserie - Plastpallett

Del två - Skräp / Skräp, plastpalllåda och hopfällbar plastpallbehållare

Dessutom har vi plastinsprutningsmaskinen: från 3000g till 45000g, och kan göra OEM för dig.

Insistera på konceptet "sträva efter överlevnad, utveckling och effektivitet utifrån produktkvalitet och kundnöjdhet" har vårt företag fått kundernas förtroende helt i den hårda konkurrensutsatta marknadsföringen. Produkterna har exporterats till Amerika, Europa, Afrika, Australien, Asien, etc.

Välkommen till ditt besök och bygga långsiktiga affärsrelationer

Kontakta oss fritt om det finns några frågor om vår plastpall


Ett par:Dubbla sidor tunga pallar pris Nästa:L1200xw1000xh140mm Plastpallett med 9 fötter, lättbelastning, galler

Förfrågning