Plastförvaringsbehållare stor behållarkorg tillverkad i Kina

Plastförvaringsbehållare stor behållarkorg tillverkad i Kina

Produktdetaljer Viktiga specifikationer / Särskilda funktioner: Förpackningsplatta för plastfällbar vikningsförpackning: 1.Plastisk hopfällbar förvaringsbox, förvaringsbehållare, låda med lock, inbyggda handtag, kan monteras hjul på botten, ren HDPP, giftfri , miljövänlig, säkerhetslagring och ...

chatta nu

Produktinformation

Produktinformation

Externa dimensioner 1200mm (w) x 1000mm (d) x 760mm (h)
Interna dimensioner 1110mm (w) x 910mm (d) x 760mm (h)
Sidalternativ Alternativ för fasta eller ventilerade enheter
Enhetsvikt 37 kg
stapelbarhet Ja
Dynamisk lastkapacitet 1T
Statisk lastkapacitet 4T
Kapacitet L 610L
skids

Plastpallboxarna har smidiga inredningar, som är mycket lätta att rengöra. De är godkända av CFIA och är gjorda med FDA-kompatibla material. De staplar säkert för att spara golvyta och maximera lager och transport. Med en stor mångsidighet möter de de mest strikta kraven inom industriell, livsmedelsförädling och jordbruksapplikationer. De underlättar hantering under lagring och transport.

Riktvägg, stapelbar upp till 10 hög, godkänd av CFIA. Den mest populära och ekonomiska kategorin. Ej konstruerad för att alltid innehålla vätskor till sin maximala kapacitet. Alternativ: avlopp, lock, hjul, accessdörr, etc.widely används i hushållsapparater, mat, elektronik, läkemedel, logistik, lager, etc.

Frakt & FörpackningCertifikat

Företagsinformation

Upplysande Pallet Industry Co, Ltd är en omfattande stor plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen engagerad i plastförpackning \ binscarte \ omsättningslåda \ korg \ pall av utbud och produktion som ett av de högteknologiska företagen, och inrätta kontor i Hong Kong och inlandet. För närvarande omfattar bolagets marknadsnätverk hemma och utomlands, såsom Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. utmärkt och effektiv service för att vinna majoriteten av kunderna stöd och förtroende. Vår filosofi är: att kvaliteten strävar efter överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används i stor utsträckning inom petrokemisk, kemisk, öl, drycker, mat, medicin, tobak, tråd och kabel och många andra industrier. När som helst, vi är angelägna om att samarbeta med er i uppriktighet, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikindustri för att ge bättre service.

Kontakta oss fritt om det finns några frågor om vår plastpallåda

Ett par:Stor vikbar plastgrönbehållare till salu Nästa:Plastlåda Pallettyp och Plastmaterial Stor Container

Förfrågning