HDPE plastpallåda pallbehållare

HDPE plastpallåda pallbehållare

1.size: 600x400x365mm2.weight: 3.6kg3.1x20gp: 560pcs, 1x40hq: 1440pcs

chatta nu

Produktinformation

ENLIGHTENING PALLET är en erfaren hdpe plastpallpallpallcontainerleverantör bland de världsberömda hdpe-plastpallådapallcontainertillverkarna, som kan erbjuda dig varm och billig hdp-plastpallåda med pallboxcontainer. Välkommen att beställa våra produkter till lågt pris med vår fabrik.

HDPE plastpallåda pallbehållare

Grundläggande information

Externa dimensioner

1200mm (1) x 1000mm (w) x 760mm (h)

Interna dimensioner

1110mm (l) x 910mm (w) x 760mm (h)

Sidalternativ

Alternativ för fasta eller ventilerade enheter

Enhetsvikt

37

stapelbarhet

Ja

Dynamisk lastkapacitet

1T

Statisk lastkapacitet

4T

Kapacitet L

600L

skids

3

FUNKTIONER:

Rak och förstärkt vägg, stapelbar upp till 10 hög, godkänd av CFIA. Lådor kan alltid innehålla vätska till sin maximala kapacitet. Alternativ: avlopp, lock, hjul, tillträdesdörr, etc.

Rak och trippelvägg, stapelbar upp till 3 hög, godkänd av CFIA. De starkaste rutorna i kategorin, nästan oförstörbar vid konventionell användning i lager eller på transport. Dessa lådor är väldigt resistenta mot slag och kan svets repareras.

Produktion & Packaging & Shipping

Facotry Information

Upplysande Pallet Industry Co, Ltd är en omfattande stor plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen engagerad i plastförpackning \ binscarte \ omsättningslåda \ korg \ pall av utbud och produktion som ett av de högteknologiska företagen, och inrätta kontor i Hong Kong och inlandet. För närvarande omfattar bolagets marknadsnätverk hemma och utomlands, såsom Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. utmärkt och effektiv service för att vinna majoriteten av kunderna stöd och förtroende. Vår filosofi är: att kvaliteten strävar efter överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används i stor utsträckning inom petrokemisk, kemisk, öl, drycker, mat, medicin, tobak, tråd och kabel och många andra industrier. När som helst, vi är ivriga

att samarbeta med er i uppriktighet och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikindustri för att ge bättre service.

certifiering

Ett par:1200 * 1000 Mm 4-vägs inmatningsbox Plastpallåda med hjul Nästa:1000kgs stor volym jordbruk plast Pallådor

Förfrågning