1.2x1m Ventilerad tre skids logistik plastpalllåda

1.2x1m Ventilerad tre skids logistik plastpalllåda

1.size: 1200x1000x760mm2.weight: 37kg3.1x20gp: 42pcs, 1x40hq: 99pcs

chatta nu

Produktinformation

                          600L wham plast förvaringslådor, plast vegetabiliska pall box 

Bin är avsett för frukt och grönsaker lagring och transport, och används för lagring av kött och kött av productsit är också lämplig vätska och hantering av bulkmaterial.

Utformad för att enkelt passa lager pallställ det ska kunna flyttas från plats till plats med truckar eller pall uttagen.

De har klara fördelar jämfört med vanliga enda resa och disponibel motsvarigheter

Yttre mått

1200mm(w) x 1000mm(d) x 760mm(h)

Invändiga mått

1110mm(w) x 910mm(d) x 760mm (h)

Sida alternativ

Alternativet av solid eller ventilerade enheter

Viktenhet

33.3

Stapelbarhet

Ja

Dynamiska lastkapaciteten

1T

Statisk belastning

4T

Kapacitet L

610L

Medar

2

Användning


Lastning


Företagsbeskrivning

Qingdao upplysande elektromekaniska Co., Ltd är en omfattande stora plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen verksamt i plast vikbar box\bins\ carte\turnover box\basket\pallet leverans och produktion som en av högteknologiska företaget och inrätta kontor i HongKong och inland. För närvarande marknadsföring bolagets nätverkstäckning hemma och utomlands, till exempel Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. Utmärkt och effektiv service att vinna majoriteten av kunder stöd och förtroende. Vår filosofi är: kvalitet strävar för överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används allmänt i petrokemiska, kemiska, öl, dryck, mat, läkemedel, tobak, tråd och kabel, och många andra branscher. Som helst, är vi angelägna om att samarbeta med dig uppriktigt, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikbranschen att ge bättre service.


CertifieringEtt par:Plastic Logistic Box, Tillverkad av 100% Virgin HDPE Nästa:1.2x1m heavy duty logistiskt fast plastpallettlåda

Förfrågning