1.2x1m heavy duty logistiskt fast plastpallettlåda

1.2x1m heavy duty logistiskt fast plastpallettlåda

1.size: 1200x1000x760mm
2.weight: 37 kg
3.statisk last 4t, dynamisk belastning 1t
4.1x20gp: 42pcs, 1x40hq: 102pcs

chatta nu

Produktinformation


1.2x1m heavy duty logistiskt fast plastpallettlåda

Solid Box Stacking och Nestting.jpg

Externa dimensioner 1200mm (w) x 1000mm (d) x 760mm (h)
Interna dimensioner 1110mm (w) x 910mm (d) x 760mm (h)
Sidalternativ Alternativ för fasta eller ventilerade enheter
Enhetsvikt 37 kg
stapelbarhet Ja
Dynamisk lastkapacitet 1T
Statisk lastkapacitet 4T
Kapacitet L 610L
skids 2

ENLIGHTENING PALLET är en erfaren 1,2x1m solid palletboxleverantör bland de världsberömda tillverkarna av 1,2x1m solida pallboxar, som kan erbjuda dig snabb försäljning och billiga grossisttjänster på 1,2x1m solida pallboxar. Välkommen att beställa våra produkter till lågt pris med vår fabrik.

solid pallet box

Plastpallboxarna har smidiga inredningar, som är mycket lätta att rengöra. De är godkända av CFIA och är gjorda med FDA-kompatibla material. De staplar säkert för att spara golvyta och maximera lager och transport. Med en stor mångsidighet möter de de mest strikta kraven inom industriell, livsmedelsförädling och jordbruksapplikationer. De underlättar hantering under lagring och transport.

 

Riktvägg, stapelbar upp till 10 hög, godkänd av CFIA. Den mest populära och ekonomiska kategorin. Ej konstruerad för att alltid innehålla vätskor till sin maximala kapacitet. Alternativ: avlopp, lock, hjul, tillträdesdörr, etc.

卡 板 箱 拼图 .jpg

FUNKTIONER:


Rak och förstärkt vägg, stapelbar upp till 10 hög, godkänd av CFIA. Lådor kan alltid innehålla vätska till sin maximala kapacitet. Alternativ: avlopp, lock, hjul, tillträdesdörr, etc.


Rak och trippelvägg, stapelbar upp till 3 hög, godkänd av CFIA. De starkaste rutorna i kategorin, nästan oförstörbar vid konventionell användning i lager eller på transport. Dessa lådor är väldigt resistenta mot slag och kan svets repareras.

lastning och frakt


Företagsinformation

Upplysande Pallet Industry Co, Ltd är en omfattande stor plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen engagerad i plastförpackning \ binscarte \ omsättningslåda \ korg \ pall av utbud och produktion som ett av de högteknologiska företagen, och inrätta kontor i Hong Kong och inlandet. För närvarande omfattar bolagets marknadsnätverk hemma och utomlands, såsom Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. utmärkt och effektiv service för att vinna majoriteten av kunderna stöd och förtroende. Vår filosofi är: att kvaliteten strävar efter överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används i stor utsträckning inom petrokemisk, kemisk, öl, drycker, mat, medicin, tobak, tråd och kabel och många andra industrier. När som helst, vi är angelägna om att samarbeta med er i uppriktighet, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikindustri för att ge bättre service.

Kontakta oss fritt om det finns några frågor om vår plastpallåda

1 (3) .jpg Certifikat:

Ett par:Nej Nästa:1.2x1m Ventilerad tre skids logistik plastpalllåda

Förfrågning