Massiv plastpallbox med lock

Massiv plastpallbox med lock

solid plastpallbox med lock är 100% FDA, vattentät, syrabeständig, alkalibeständigt allmänt använt för jordbruk, batteriåtervinning

chatta nu

Produktinformation

Massiv plastpallbox med lock


Högkvalitativ Virgin HDPE-tillverkad solid sidomställning och transport med plastpallbox


Specifikationer för massiv plastpallbox.

  • storlek 1200 * 1000 * 760mm

  • material hdpe

  • vikt 34 kg

  • dynamisk belastning 1t, statisk belastning 4t

  • 5 lager staplade med varje låda 500 kg

  • användning: fiskeindustri, jordbruket, återvinning av batterier

Foton för användning av massiva plastpallboxar.

微 信 图片 _20180330104138

användande

Massiva plastpallboxar laddar foton.

微 信 图片 _20180330104119

Våra plastpallar och lådor är gjutna under extremt tryck i högpolerade formar för jämn, dimensionell noggrannhet och lastkapacitet.


Om några intressen, låt oss veta det, kommer att tillhandahålla lämpliga lösningar för dig.

1. Byggt till sist

Dessa behållare är gjorda av stark, hållbar plast och håller tidens test även om du fortsätter att återanvända dem i hela din anläggning. De har förstärkta väggar som inte kommer att falla isär eller smulas över tid. Till skillnad från andra förvaringsmaterial, såsom kartonger, rostas inte eller fälls plastförpackningar i bulk om de blir våta, vilket är praktiskt om du behöver lagra produkter utanför eller skicka dina artiklar över långa avstånd. Om dina transporter drabbas av slitage på vägen, behöver du inte oroa dig för att dina föremål skadas eller att dina fraktbehållare faller isär. Du behöver inte köpa nya containrar så ofta, vilket hjälper dig att minska dina utgifter.


2. Återanvändbar

Plastfällbara bulkbehållare kan användas om och om igen utan att förlora förmågan att lagra eller transportera dina varor. Kartonglådor kan lätt riva eller sjunka med tiden, men plastbehållare kommer att hålla i flera år. Dessa containrar hjälper dig att sänka dina utgifter genom att minska antalet fraktmaterial du behöver för att transportera och lagra dina varor.


3. Håll objektet säkert

Plastförpackningsbara containrar tillverkas med förstärkta väggar som skyddar dina varor under transporten. Om du packar dina behållare tills de är fulla, använder korrekt förpackningsmaterial och undviker att placera ömtåliga föremål för nära varandra, kommer dina föremål inte att röra sig när de tar sig till destinationen. Du behöver inte oroa dig för att dina produkter skadas på vägen, vilket förbättrar ditt rykte i branschen. Dina kunder kommer gärna att se att deras varor är intakta och i präglat skick när de anländer.Ett par:Hopfällbar plastpallkorg grossist i Kina Nästa:Plastbehållare av plast

Förfrågning