Fyllbar förvaringsbehållare med tungt skikt

Fyllbar förvaringsbehållare med tungt skikt

Fällbara stora behållare har den styrka som krävs för att uppfylla kraven i någon försörjningskedja och för att uppnå enkel åtkomst för slutanvändare. De är mycket robusta i förhållande till deras vikt och faller inte ihop under användning. Användarvänlig, 100% återvinningsbar. Eftersom behållarna kan vikas och ...

chatta nu

Produktinformation

Fällbara stora behållare har den styrka som krävs för att uppfylla kraven i någon försörjningskedja och för att uppnå enkel åtkomst för slutanvändare. De är mycket robusta i förhållande till deras vikt och faller inte ihop under användning. Användarvänlig, 100% återvinningsbar. Eftersom behållarna kan vikas och staplas ovanpå varandra, erbjuder de avsevärda kostnads- och rymdbesparingar. Våra förvaringslåda är idealiska för bulkmängder.

Material: 100% HDPE

Vikt: 66 kg

Stapelbar, vikbar och återanvändbar.

Lock är tillgängligt.

Dynamisk belastning 1000kg, statisk belastning 4000kg i engångsbruk.

Dimensionerat stabilt vid temperaturer från -40 ° C till +70 ° C.

Gaffeltruck: 4 sätt.och lämplig för mekanisk gaffeltruck och manuellt hydrauliskt fordon.

Bredt används för transport av bilar.


hopfällbar bin- folded_ 副本 _ 副本

HDPE (eller PP) pallbox som ger stor styrka och motståndskraft mot skador från slag och utmärkt prestanda för extremt temp. -40 ° C upp till + 70 ° C.


hopfällbar pallbox_ 副本

Det är en stabil, vikbar standardbehållare med extra höjd och ergonomiskt utformade vikeldörrar. På långsidan och på den korta sidan, lätt att hantera varorna i behållaren och kan även rymma inredningen när det är tomt.


initpintu_ 副本 _ 副本

Fyra sätts ingång och lämplig för mekanisk gaffeltruck och manuellt hydrauliskt fordon och erbjuder enastående mekanisk prestanda: Dynamisk belastning 1000 kg, statisk last 4000 kg enkel pallbox.

289EE4FB2F77196A04E3E397F6B9A60B_500_0_max_jpg_ 副本 _ 副本Ett par:Plastpalletthylsa Nästa:Plastpallettlåda för Argo-Foodsektorer

Förfrågning