Heavy Duty hopfällbar plast bulkbehållare

Heavy Duty hopfällbar plast bulkbehållare

kraftig 1200x1000x810mm hopfällbar plast bulkbehållare med lockstorlek 1200x1000x810mm vikt 43 kg Statisk belastning 4T, Dynamisk belastning 1T 4 sätt inmatning för gaffeltruck och palljack

chatta nu

Produktinformation

Heavy Duty hopfällbar plast bulkbehållare


Hopfällbar bulkbehållare av plast

QQ图片20180312111350_副本


Storlek 1200x1000x810mm
vikt 43kg
Material HDPE
Statisk belastning / Dynamisk belastning 4T / 1T
Inträde Fyra vägar in för gaffeltruck & Pallet Jack


Vikbar plast bulkbehållare Funktion:


Hopfällbar stor bulkbehållare av plast med lockvikning 4 steg:

hopfällbar långsida med gult färglås

nästa är motsatsen eller bredvid för att stänga eller öppna den vikta facket.

sharon


Fördelar för hopfällbara pallfack:


Lägre fraktkostnader

Hopfällbara pallfack är utmärkta för att ge stora besparingar. Eftersom de erbjuder en lätt, men ändå skyddande förpackningslösning för produkter, minskar de fraktkostnaderna kraftigt. En annan fördel uppstår när de måste skickas tillbaka till lagret. På grund av deras hopfällbara design tar de mindre plats på transporten. Detta kan också bidra till att minska de totala returkostnaderna.


Ytterligare lagringsutrymme när de inte används

Till skillnad från många andra industriella lagringsbehållare på marknaden är hopfällbara palettburkar just det - hopfällbara. Detta innebär att de, när de inte används, lätt kan kollapsas ner och lagras utan att ta för mycket utrymme. Detta kan hjälpa till att lagra och packa, eller i fraktkostnader, om de måste skickas tillbaka till det ursprungliga lagret.

1_副本


Återanvändbara

Hopfällbara palettburkar ger också stora fördelar och pengarbesparing på grund av deras långa livslängd och återanvändbara design. Till skillnad från korrugerade eller träbehållare, som kan förgås med tiden, ger hopfällbara palettburkar en mer hållbar design som kan användas gång på gång för många produkter under åren.


9


Enkel transport och förpackning

Eftersom hopfällbara pallförvaringsfack är bredden på en pall, ger de enkel transport och snygg förpackning i eller på något transportfordon. Gaffeltruckar kan enkelt organisera och packa pallarna jämnt, redo för transport, vilket gör arbetsmiljön effektivare.


66

Ett par:Nej Nästa:1210 stor bulkbehållare

Förfrågning