1003x680x540mm plast omsättning låda för grönsaker

1003x680x540mm plast omsättning låda för grönsaker

1. externa size:1003x680x540mm2.internal size:975x627x525mm3.weight:7kg4.load

chatta nu

Produktinformation

1003x680x540mm plast omsättning låda för grönsaker

Produktbeskrivning

I området i närheten finns det många faktorer att beakta när man väljer en handhållen plast spjällåda eller behållare. Olika typer av lådor som vi erbjuder kan du korrekt matcha de nödvändiga villkoren för produkten under transport eller lagring.

Någon produkt som behöver korrekt lagring kan exempelvis behöva överväga våra bifogade locket behållare. Produkter som behöver kylas kommer kräva ventilerade lådor. Måtten på din produkt måste också beaktas för att välja den lämpligaste spjällådan eller behållare.

Den goda nyheten är att vi personligen kommer att hjälpa dig att få den exakta spjällådan eller behållare som du behöver.

Information om företaget

Qingdao upplysande elektromekaniska Co., Ltd är en omfattande stora plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen bedriver plast vikbar box\binscarte\turnover box\basket

\pallet leverans och produktion som en av de högteknologiska företag, och Ställ in kontor i Hong Kong

och inland. För närvarande marknadsföring bolagets nätverkstäckning hemma och utomlands, till exempel Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. Utmärkt och effektiv service att vinna majoriteten av kunder stöd och förtroende. Vår filosofi är: kvalitet strävar för överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används allmänt i petrokemiska, kemiska, öl, dryck, mat, läkemedel, tobak, tråd och kabel, och många andra branscher. Som helst, är vi angelägna om att samarbeta med dig uppriktigt, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikbranschen att ge bättre service.

Ett par:935x640x560 Mm Plastomvandlingskrat för grönsaker Nästa:Nej

Förfrågning