73,5 L flyttar fäst locket plastbehållare, plast tote box

73,5 L flyttar fäst locket plastbehållare, plast tote box

1.size:600x400x412mm2.Weight:3.7kg3.1x20gp:560pcs, 1x40hq:1440pcs

chatta nu

Produktinformation

Produktbeskrivningmaterial Virgin PP
storlek 600x400x412mm
Färg blå, röd, orange etc.
vikt 3,7kg
logotyp utskrift av din efterfrågan
användande lagring, transportationg
lastkapacitet 122kg
anpassa temp. -20 ℃ -60 ℃


Dessa återanvändbara fästbehållare staplar när de är stängda eller boet när de är öppna för att spara utrymme och återvända. Med låsbara gångjärnslock som förhindrar den kostsamma förlusten av produkter, är dessa behållare den perfekta lösningen för plukking och frakt.

Durable konstruktion och överlägsen design gör dessa återanvändbara behållare mer än 250 resor, vilket ger en utmärkt avkastning på investeringen och minskad distributionskostnad per resa jämfört med korrugerade lådor. Konturerade handtag för enkel hantering och dimensionell konsistens för repeterbar prestanda i automatiserade system. Helt återvinningsbar i slutet av dess livslängd.


Funktioner:

Metall gångjärn.

Gjutna i förstärkta hål för standard säkerhetsbanden.

Quick-release etikettområde på fästet gångjärn och ändar för enkel läsning och snabb etikettutbyte.

Idealiska applikationer

Används för allmänna varor och distribution.

Standard tillgängliga färger - grå eller mörkblå.

Ljusblå, beige, medelgrön, kungblå eller röd är tillgängliga på begäran.


Företagsinformation


Upplysande Pallet Industry Co, Ltd är en omfattande stor plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen engagerad i plastförpackning \ binscarte \ omsättningslåda \ korg \ pall av utbud och produktion som ett av de högteknologiska företagen, och inrätta kontor i Hong Kong och inlandet. För närvarande omfattar bolagets marknadsnätverk hemma och utomlands, såsom Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. utmärkt och effektiv service för att vinna majoriteten av kunderna stöd och förtroende. Vår filosofi är: att kvaliteten strävar efter överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används i stor utsträckning inom petrokemisk, kemisk, öl, drycker, mat, medicin, tobak, tråd och kabel och många andra industrier. När som helst, vi är angelägna om att samarbeta med er i uppriktighet, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikindustri för att ge bättre service.


Kontakta oss fritt om det finns några frågor om våra produkter

Ett par:85 L stapelbar och nestable Moving plastbehållare med lock Nästa:56L Plast Flyttbar Nestelbar och stapelbar plast Låsbehållare

Förfrågning