16L nestbar plastförvaringslåda Fästlåda Container, nestbar plastförvaringslåda

16L nestbar plastförvaringslåda Fästlåda Container, nestbar plastförvaringslåda

1.size: 400x300x240mm2.weight: 1.5kg3.1x20gp: 1440pcs, 1x40hq: 3480pcs

chatta nu

Produktinformation

16L nestbar plastförvaringslåda Fästlåda Container, nestbar plastförvaringslåda

Produktbeskrivning

Plastförflyttningsbehållare staplas när det är stängt eller boet när det är öppet för platsbesparing för lagring och retur. Med låsbara gångjärnslock som förhindrar den kostsamma förlusten av produkter, är dessa behållare den perfekta lösningen för plukking och frakt.


Durable konstruktion och överlägsen design gör dessa återanvändbara behållare mer än 250 resor, vilket ger en utmärkt avkastning på investeringen och minskad distributionskostnad per resa jämfört med korrugerade lådor. Konturerade handtag för enkel hantering och dimensionell konsistens för repeterbar prestanda i automatiserade system. Helt återvinningsbar i slutet av dess livslängd.

material plast
storlek 600x400x330mm
Färg blå, röd, orange etc.
vikt 3,45 kg
logotyp utskrift av din efterfrågan
användande lagring, transportationg
lastkapacitet 40kg
anpassa temp. -20 ℃ -60 ℃

Företagsinformation

Upplysande Pallet Industry Co, Ltd är en omfattande stor plastprodukter produktion och drift av företag. Huvudsakligen engagerad i plastförpackning \ binscarte \ omsättningslåda \ korg \ pall av utbud och produktion som ett av de högteknologiska företagen, och inrätta kontor i Hong Kong och inlandet. För närvarande omfattar bolagets marknadsnätverk hemma och utomlands, såsom Australien, Indien, Malaysia, Afrika och Europa och USA. utmärkt och effektiv service för att vinna majoriteten av kunderna stöd och förtroende. Vår filosofi är: att kvaliteten strävar efter överlevnad, rykte och varumärke. Våra produkter används i stor utsträckning inom petrokemisk, kemisk, öl, drycker, mat, medicin, tobak, tråd och kabel och många andra industrier. När som helst, vi är angelägna om att samarbeta med er i uppriktighet, och gemensamt skapa en bättre framtid, för utvecklingen av Kinas logistikindustri för att ge bättre service.

Annan storlek visa

Kontakta oss fritt om det finns några frågor om våra produkter

Ett par:43L Nackstöd och stapling Plast Flyttande Låsbeslag För Förpackning Nästa:Nej

Förfrågning